Advies

Wat doet Nicole Houthuijse Styling?

Advies bij u thuis

Ik kom bij u thuis en neem samen met u een stappenplan door. Tijdens dit twee uur durende gesprek komen we er samen achter wat uw woonwensen zijn, uw interesse heeft, en wat u wel en niet mooi vindt. Wanneer het stappenplan klaar is, kunnen we aan de slag en hebben we het juiste woonadvies dat precies aan uw wensen voldoet!

Advies met uitgewerkt plan

Ik kom bij u thuis voor een intakegesprek waarin we al uw wensen bespreken. Na dit gesprek waarin diverse vragen over kleur, leefstijl, etcetera worden doorgenomen, werk ik het geheel uit. Hierna volgt een vervolgafspraak waarin het voor u op maat gemaakte advies wordt doorgenomen. U ontvangt een werkmap inclusief een collage overzicht, schetsontwerp, kleur- en materiaalgebruik, tips en eventuele verkoopadressen.

Bedrijven

Met de juiste inrichting van uw bedrijfsruimte krijgt u de gewenste uitstraling naar uw klanten. Uiteraard zal een prettige werkomgeving ook zeker bijdragen aan een plezierige werksfeer voor uw medewerkers wat ook een positief effect heeft op de productiviteit.

Bij dit advies houd ik rekening met een harmonieuze uitstraling en op optimale benutting van de ruimte. Ik ben altijd op zoek naar de juiste balans tussen kleuren, materialen en design en tevens moet het aansluiten bij de functie van de ruimte.

Personal shopping

Ontbreekt het u aan tijd? Afgestemd op uw smaak en woonwensen en binnen het afgesproken budget behoort personal shopping ook tot mijn werk.