PERSOONLIJK INTERIEUR ADVIES

Ontdek de potentie van uw huis!

EERSTE AFSPRAAK

De basis van elk styling advies is een gesprek bij u thuis. Tijdens dit gesprek bekijken we samen de ruimtes die gestyled moeten worden en bespreken we al uw wensen. Afhankelijk van het pakket dat u kiest werken we samen naar een advies toe direct tijdens de afspraak of bespreken we uw smaak en woonwensen voor een uitgebreid stylingsadvies.

UW PERSOONLIJKE ADVIES OPTIES

BASIS STYLING

Tijdens het gesprek bij u thuis neem ik met u een stappenplan door. In dit twee uur durende gesprek komen we er samen achter wat uw woonwensen zijn, welke interesses u heeft en wat u wel en niet mooi vindt. Wanneer het stappenplan klaar is, kunnen we aan de slag en hebben we het juiste woonadvies dat precies aan uw wensen voldoet!

STYLING UITGEBREID

In het eerste gesprek bespreken we u al uw wensen en diverse vragen over kleur, leefstijl, etcetera. Hierna werk ik het geheel uit en volgt een vervolgafspraak waarin het voor u op maat gemaakte advies wordt doorgenomen.

PERSONAL SHOPPING

Ontbreekt het u aan tijd? Als aanvulling op het basis of uitgebreide stylingspakket is het ook mogelijk om personal shopping toe te voegen. Afgestemd op uw smaak en woonwensen wordt binnen het aangegeven budget alles voor u verzorgd.

TWEEDE AFSPRAAK

Als u heeft gekozen voor het uitgebreide stylingspakket dan kom ik bij u langs om het volledige advies te bespreken. Dit advies bestaat uit een werkmap inclusief een collage overzicht, schetsontwerp, kleur- en materiaalgebruik, tips en eventuele verkoopadressen.

Het is mogelijk om dit advies samen tot werkelijkheid te brengen. Ik zal u dan begeleiden in de stappen die ondernomen moeten worden om van uw huis een droomhuis te maken.