Bedrijfsstyling

Zorg voor een prettige werkomgeving en de perfecte eerste indruk bij uw klanten!

BEDRIJFSRUIMTEN

Met de juiste inrichting van uw bedrijf creëert u een prettige werkomgeving voor u en uw personeel. Dit draagt bij aan een plezierige werksfeer en heeft een positief effect op de productiviteit van u en uw medewerkers.

Daarnaast maakt u een blijvende eerste indruk op uw klanten. Dit draagt bij aan een positieve samenwerking met uw klant.

Bij het opstellen van een bedrijfsadvies houd ik rekening met de huisstijl van uw bedrijf. Ik zoek daarbij naar de juiste balans tussen kleurgebruik, materialen en inrichting. Met als doel een professionele uitstraling en optimale benutting van de werkruimtes.

MULTIFUNCTIONEEL CENTRUM / ACCOMODATIE

Multifunctionele accommodaties zijn voor verschillende doelgroepen beschikbaar en inzetbaar. Diverse verenigingen maar ook dorpsaangelegenheden, vergaderingen, feesten en partijen vinden hier plaats.

De kunst is dus om hier een samenhang in te vinden en voor iedere partij de juiste sfeer te creëren. Het thuis gevoel voor het dorp, het sport gevoel voor de sporter en de vergader en presentatieruimtes voor alle doelgroepen.

De juiste ruimtes logistiek afstemmen om bij optimaal gebruik. Zodat alle betrokken partijen alle functies onafhankelijk van elkaar kunnen gebruiken.

Inmiddels zijn er diverse multifunctionele accommodaties door mij gestyled. Ik kan hier tijdens de bouw of verbouw direct inspringen om binnen uw budget alle interieur-wensen te vervullen.